top of page

Copyjam - Idéen og historien

Copyjam blev dannet i 1999 i en periode, hvor Jam-bands poppede op over hele landet. 

Vi elsker Jam bands og har stor respekt for de mange dygtige bands der findes indenfor denne genre. Vores egen erfaring til de fester vi privat deltog i var dog, at det hurtigt blev lidt kedeligt, at høre et jam band, som udelukkende spiller én kunstner - ligesom "one hit wonders" ofte blev glemt i disse bands.

 

Dette satte vi os for at ændre..

 

Vi fandt frem til en række bands, som vi selv syntes havde lavet fede hits, og plukkede i de forskellige repertoirs med det resultat, at vi fik banket en sætliste sammen, som tilgodeser størstedelen af et blandet publikums forventninger til en fantastisk aften på dansegulvet. Og netop dansegulvet, er vores største succes målestok! Vi sørger for, at alle får en rigtig god aften, og har opbygget et repertoir, som hurtigt kan tilpasses de mange forskellige fester vi spiller til - om det er en biker fest, et bryllup, sølvbryllup, kobberbryllup, en fødselsdag eller en firmafest. Vi gør meget ud af, at have en grundig føling med publikum, og reviderer løbende de numre vi spiller i løbet af aftenen - alt efter "hvad der virker" på publikum denne aften.

 

Resulttat er, at vi har opbygget en helt unik erfaring i, at få netop Jeres fest helt op at ringe - uanset alder og smag.

 

I Copyjam har vi et aldersspænd på 20 år, fra yngste medlem til ældste medlem. Dette er med til, at give en suveræn balance både på scenen, men også i valget af musiknumre.

 

Vi tropper op med det bedste udstyr indenfor lyd og lys, således vi er sikre på, at få skabt den helt rigtige livestemning. 

 

Copyjam består af:

 

Keld Søgaard - Guitar + kor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Claus Andersen - Trommer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Acs - Bas + kor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikkel Bauer - Guitar, tangenter og sang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at spille til Jeres næste fest, og garanterer at der bliver gang i dansegulvet.

 

Bedste hilsner

Copyjam

Band til kobberbryllup

Live band til kobberbryllup hjælper med at løfte festen op i et højere gear. levende musik med orkester eller band til dit kobberbryllup, vil gøre festen endnu federe og give dine dansevenlige gæster muligheden for at nyde et dansevenligt liveband med musik til både den ældre generation og de unge. Copyjam leverer en fremragende oplevelse med live musik til kobberbryllup som et live band til kobberbryllup. se mere på www.copyjam.dk, hvor du kan booke dit band og orkester til dit kobberbryllup og få et dansevenligt liveband i Sjælland til dit kobberbryllup. genoplev magien i dit bryllup med et cool liveband og liveorkester til din fest. Copyjam leverer altid et fuldt dansegulv gennem en bred vifte af dansevenlige numre, som alle kender og husker, uden at det bliver suppesteg og is. Copyjam er det første valg som liveband til kobberbryllup og leverer live live musik til kobberbryllup.

Band til sølvbryllup

Live band til sølvbryllup hjælper med at løfte festen op i et højere gear. levende musik med orkester eller band til dit sølvbryllup, vil gøre festen endnu federe og give dine dansevenlige gæster muligheden for at nyde et dansevenligt liveband med musik til både den ældre generation og de unge. Copyjam leverer en fremragende oplevelse med live musik til sølvbryllup som et live band til sølvbryllupper. se mere på www.copyjam.dk, hvor du kan booke dit band og orkester til dit sølvbryllup og få et dansevenligt liveband i Sjælland til dit sølvbryllup. genoplev magien i dit bryllup med et cool liveband og liveorkester til din fest. Copyjam leverer altid et fuldt dansegulv gennem en bred vifte af dansevenlige numre, som alle kender og husker, uden at det bliver suppesteg og is. Copyjam er det første valg som liveband til sølvbryllup og leverer levende live musik til sølvbryllup.

bottom of page