top of page

Band til kobberbryllup

Generelt om Band til Bryllup

I filmen “min bedste vens bryllup” siger George til Juliette hen mod slutningen af filmen:

Maybe there won’t be marriage, maybe there won’t be sex, but, by God, there’ll be dancing. 

De fleste fester med Live musik ender ud i dans til langt ud på aftenen og natten, og bliver derfor en stor del af minderne fra festen.

 

Copyjam har mere end 20 års erfaring i, at hive festen op i 3. gear efter maden, og garantere en aften med fuld smæk dansegulvet.

 

Vi spiller fordi, vi elsker at spille live musik, og få de fantastiske oplevelser, som det, at spille live til en fest giver både publikum men også os selv. 

Vi spiller ikke for pengenes skyld (vi har alle fine jobs) men fordi, vi ganske enkelt elsker at spille live musik.

 

Hvad koster et band til bryllup eksempelvis?

 

Live musik med band til et bryllup, behøver ikke koste en formue. 

På trods af, at copyjam medbringer udstyr for lidt over 250.000kr., er det udstyr, som gennem årerne er blevet indkøbt, og købt ind, i takt med, at behovet steg – og ikke mindst, at vi blev mere erfarne – både med vores liveperformance, men bestemt også, med at købe gear, som fylder mindre uden, at det går ud over kvaliteten af lyd. 

Nedenfor runde tal for, priser på vores medbragte gear.

Guitar udstyr (2 guitarrister), ca. 50.000kr

Basudstyr ca. 20.000kr.

Tangenter (keyboard og piano) ca. 25.000kr.

Trommesæt (ca. 25.000kr)

Mixer, højttalere, mikrofoner samt forstærkere og udstyr hertil: ca. 100.000kr

Lys m.m. ca. 10.000kr

Trailer ca 20.000kr.

 

Hertil kommer naturligvis også den tid, som vi bruger på det. Typisk starter planlægningen på dagen, kl. 16-17 stykker, hvor biler pakkes, de sidste ting gøres klar, m.m. Ved et bryllup, ankommer vi oftest 1,5 timer før spillestart, hvilket oftest vil være omkring kl. 21.

Vi sidder som oftest i bilen på vej hjem fra et bryllup, omkring kl. 3. Det er således et arrangement, som vi bruger 9 timer på (x4 = 36 timer), fra start til slut. (eksklusiv øvning m.m.)

 

Men vi ELSKER hvert sekund af det. Det er derfor vi gør det ;-)

Et bryllup på Sjælland, koster typisk mellem 8-10.000kr., for 3 x 45 minutter. Dette inklusivt alt. Ønsker du en DJ under maden eksempelvis, eller efter bandet, er dette en tilkøbsmulighed, som koster ca:

Før maden til bryllup eller lign. fest (typisk fra kl. 18-22:30 dvs. 4,5 timer): 2500kr.

Efter band (2 timer): 2000kr

Ekstra timer tilkøb: 800kr/time.

Du kan således få en fuld pakke, med DJ under maden, band og DJ efter bandet, for omkring 13.500kr. 

 

Hvorfor tager I ikke mere for det?(kunne du måske spørge dig selv)..

Nogen går til fodbold, andre til pilates – Vi går til Live musik – og elsker det. 

 

Da vi alle har gode fine jobs, spiller vi ikke for pengenes skyld.

Vi spiller fordi, vi ikke kan lade være – og vi har en holdning omkring, at et band til bryllup, giver en ekstra dimension, som ikke skal begrænses af økonomi hos brudeparret.

En lavere pris, giver os ligeledes mulighed for, at vælge mere frit, hvilke job vi ønsker at spille. Vi har igennem alle år, siden 1999, haft en maks grænse på 18 jobs pr år. Det har bibeholdt vores motivation og glæde – og på trods af, vi har kunne tage væsentligt flere jobs ind, har vi fasthold vores princip, om maksimalt 18 spillejobs. 

 

Langt de fleste brudepar eller fest arrangører drømmer om et godt band til bryllup, kobberbryllup eller andre typer af fest. Og livemusik er ganske enkelt helt perfekt, da det skaber liv omkring dansegulvet, og giver en følelse af, noget ægte. 

 

Når man booker et band til specielt et bryllup, er det utrolig vigtigt, at bandet har den fornødne rutine og evner at spille, som rammer flere generationer. Måske synes mormor og morfar ikke det er fedt at høre D.A.D. hele aftenen, og omvendt synes de 20årige ikke, at en hel aften med Kim Larsen, er det vildeste HIT. Kunsten ligger i, at finde en gylden mellemvej, hvor alle tilgodeses – uden, at det bliver for meget af det ene eller det andet. 

Når Copyjam spiller til bryllupper eksempelvis, er vores sætlister nøje planlagt udfra, at den helt ældre generation typisk er smuttet ved 2 tiden om natten, hvor der lukkes lidt mere op for sluserne, og gæsterne får mulighed for at hive den indre luftguitarist frem, og skråle med, på alle de kendte hits.

 

Hvor længe ønsker I live musik til festen?

Som beskrevet tidligere, er vores tid, nærmest den samme, om det er 1 time i ønsker eller 3 x 45 minutter. Det største tidsforbrug vi har, går med at pakke, stille op, pakke ned samt transport. Der er således ikke den helt store forskel økonomisk i, om I vælger 3 x 45m live musik til festen, eller om det er 2- eller 1 time. 

Et ekstra sæt på aftenen, koster oftest omkring 2000kr., såfremt i bare ikke kan få nok 

 

Hvilke typer gæster er inviteret til brylluppet?

Et bryllup er nok den største udfordring for et live band. Aldersspredningen er stor, og for os, er det bare altafgørende, at musikken sidder lige i skabet! Et bryllup er samtidig en fest, som vi sætter ufatteligt meget pris på, at spille til. Det er ALTID en god fest, alle er glade, hygger sig, danser og smiler. Det er den fest type, som har det ultimative bedste dansepotentiale, hvor venner mødes, familie møder venner, og alt går op i en højere enhed. Derfor, er det også oftest der, man se mormor tage en sving om, med sit barnebarn og det skal musikken kunne løfte. 

Derfor vigtigt, at der skal være musik for enhver smag, så der er ligevægt mellem Himmelhunden og Lidt i Fem. Hvis I dog primært har yngre eller ældre gæster, er det en god ide, at nævne det for os inden, således vi kan planlægge numre efter netop dette. 

Hvor stort er festlokalet?

I Copyjam anbefaler vi, at der er mindst 20m2 afsat til os – og helst mere. Vi fylder lidt, og selvom det kan lade sig gøre, at vi presses ind på færre m2, giver det lidt mindre albuerum på scenen, og det kan blive klemt. 

Mht. scene, fortrækker vi faktisk, at stå i øjenhøjde med publikum. Det giver en helt anden dynamik, og vi kan interagere bedre med gæsterne. En scene er også velkommen, men hvis der er mulighed for det, fortrækker vi gulvet sammen med gæsterne 

Skulle du have flere spørgsmål eller lignende, er du altid velkommen til, at kontakte os HER. 

Band til sølvbryllup

Live band til kobberbryllup er med til at hive festen op i et højere gear. live musik med orkester eller band til dit kobberbryllup, vil gøre festen endnu federe og give dine dansevenlige  gæster mulighed for, at nyde et dansevenligt liveband med musik for både den ældre generation og de unge mennesker. Copyjam levere en suveræn oplevelse med live musik til kobberbryllup som liveband til kobberbryllup. se mere på www.copyjam.dk hvor du kan booke dit band og orkester til dit kobberbryllup og få et dansevenligt live band på sjælland til dit kobberbryllup. genopleve magien fra jeres bryllup med et fedt live band og live orkester til jeres fest. Copyjam levere altid et fyldt dansegulv gennem en bred vifte af dansevenlige numre som alle kender, og husker uden at det bliver suppe steg og is. Copyjam er første valget som live band til kobberbryllup og levere levende live musik til kobberbryllup.

Live band til sølvbryllup er med til at hive festen op i et højere gear. live musik med orkester eller band til dit sølvbryllup, vil gøre festen endnu federe og give dine dansevenlige gæster mulighed for, at nyde et dansevenligt liveband med musik for både den ældre generation og de unge mennesker. Copyjam levere en suveræn oplevelse med live musik til sølvbryllup som liveband til sølvbryllup. se mere på www.copyjam.dk hvor du kan booke dit band og orkester til dit sølvbryllup og få et dansevenligt live band på sjælland til dit sølvbryllup. genopleve magien fra jeres bryllup med et fedt live band og live orkester til jeres fest. Copyjam levere altid et fyldt dansegulv gennem en bred vifte af dansevenlige numre som alle kender, og husker uden at det bliver suppe steg og is. Copyjam er første valget som live band til sølvbryllup og levere levende live musik til sølvbryllup.

bottom of page