top of page

LIVE MUSIK TIL FIRMAFESTER I ALLE STØRELSER

Giv bogholderen en svingtur på dansegulvet ,med Copyjam som band til firmafesten.

Med en seriøs og professionel tilgang til opgaven, får I med Copyjam det ultimative band til den næste firmafest uanset, om det er band til julefrokost eller band til sommerfest i søger.

Copyjam har leveret solid dansevenlig musikalsk underholdning til en lang række virksomheder, herunder NETS, Danske Bank, Arbejdstilsynet, Miljøstyrelsen, ATP, Vestegnens Politi, Herlev Hospital, Dagrofa - og mange flere .

Med samlet 180 års erfaring med live musik, garantere vi 4 yderst professionelle musikere, med styr på detaljerne og ikke mindst – fokus på dansegulvet og gæsterne.

Vi tropper altid op med udstyr i topklasse, og et show, som når helt ud over scenekanten – og vi sætter en ære i, at interagere med publikum under koncerten. Det er flere gange sket og set, at vi får en eller flere ”gæste solister” fra publikum på scenen – som ønsker at vise talent for kollegerne - til stor underholdning for alle gæster (og os :-))

En firmafest skal være sjov, og noget, som bringer personalet sammen om noget helt andet, end dagligdagen.

Det har vi altid haft fokus på, og selv den kedeligste arkivarius på bagbænken, formår vi, at trylle smil frem på – hvis ikke ligefrem, at få ud på gulvet.

 

Book Copyjam til at stå for musik til Julefrokosten, sommerfesten eller en anden anledning, hvor der er brug for et solidt dansevenligt live band til firmafesten.

Det er også muligt, at hyre en DJ sammen med Copyjam, som spiller musik under maden og/eller efter bandet, således der er musik hele natten

Klik HER for at booke Copyjam som liveband til Jeres næste firmafest.

bottom of page