top of page

BAND TIL BRYLLUP OG MÆRKEDAGE

GENSKAB MAGIEN FRA JERES BRYLLUP

MED LIVE MUSIK TIL JERES KOBBERBRYLLUP, SØLVBRYLLUP ELLER GULDBRYLLUP

Find de gamle dansesko frem – og gør klar til en tur i memory lane, tilbage til Jeres bryllupsdag.

Copyjam sætter gang i festen, og leverer solid dansevenligt live musik til Jeres kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup. 

Vi spiller altid for alle Jeres gæster, og gør en dyd ud af, at spille numre, som i stor udstrækning rammer på tværs af generationer. Vi sikre at der er noget for alle – og meget for størstedelen af gæsterne – alt fra de nyeste hits til de gamle klassikere.

I Copyjam tager vi altid musikken og vores perfomance alvorligt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at musik til kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup bare spiller, så I kan slappe af og nyde festen med Jeres gæster.

I har mulighed for at få underholdning til hele aftenen, og vi sammensætter gerne en samlet pakke med diskret musik under middagen, med en dinner DJ. 

Det er en god måde, at få gang i feststemningen på en stille og rolig måde. samtidig med, at DJ'en er opmærksom på indslag m.m. i løbet af aftenen.

Det er naturligvis også muligt, at DJ’en spiller musik efter bandet, således der er musik hele natten. 

Kontakt os HER for et uforpligtigende tilbud, på musik til Jeres kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup.

Klik her, for at se andres erfaring med liveband Copyjam 

Copyjam spiller dansvenlingt musik til brylup, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmationer, fødselsdage og lign., over hele Sjælland, Fyn og syd Sverige.

bottom of page