top of page

BAND TIL BRYLLUP

En fantastisk aften med et velspillende og dansevenligt Bryllupsband.

Et bryllup er den ultimative aften, som alle husker tilbage på. Venner og familie samlet på tværs af generationer, til en uforglemmelig dag, hvor ”prikken over i’et”, er festen. 

God mad og drikke, festlige indslag som kulminere i brudevalsen – den første dans som ægtepar. 

 

Copyjam har efterhånden spillet til langt over 300 bryllupper siden 1999, og vi ved, hvad der fungerer blandt et danse publikum, som spænder fra 10-100år. Det er en opgave vi tager meget seriøst, og vi sikrer at der er musik for alle generationer – og ikke mindst – på tværs af generationerne.

 

Copyjam er et velspillende bryllupsband, og vores succes barometer, er altid dansegulvet! 

Med et fyldt dansegulv, vil minderne fra festen stå, som nøjagtig den fest I drømmer om. Vi er levende og tager ordet ” Live musik ” bogstaveligt – Der skal være en live feeling og en live stemning, når man booker et live band til sit bryllup.

Det kræver et setup med både erfarne kompetente musikere og udstyr, der matcher netop dette. Derudover er interaktionen med gæsterne og publikum en vigtig brik for os, når vi spiller til bryllupper.

 

Vi er en del af festen – gæsterne er en del af musikken og sammen skaber vi en unik oplevelse som med garanti, vil stå som et af højdepunkterne fra denne store dag.

VI kender naturligvis ALT til traditionerne omkring et bryllup, og om brudevalsen er den traditionelle – eller om I ønsker ” Jeres Sang ” spillet som brudevalsen, løser vi opgaven. Det vigtigste er, at I får præcis den aften, I altid har drømt om, og med et dansevenligt bryllupsband som Copyjam, er i 100% sikre på, at live musikken er med til, at løfte dagen til højeste niveau.

 

Klik HER for et uforpligtigende tilbud, på et dansevenligt bryllupsband med Livemusik

Se et lille udpluk af, hvad andre brudepar har haft, af erfaring med os

som deres bryllupsband - HER

bottom of page