top of page

BAND OG LIVEMUSIK TIL FØDSELSDAG

MUSIK TIL FØDSELSDAG

Med Copyjam som leverandør af live musik til din fødselsdag, er du sikret et brag af en fest, som sent (og sikkert aldrig) vil blive glemt!

 

Med en humoristisk, afslappet og yderst professionel tilgang til opgaven,

er du sikret en komplet musikalsk oplevelse, som med garanti vil hive fødselsdagen op i øverste gear. på de sene timer. 

I Copyjam ELSKER vi fødselsdage!

 

Altid glad stemning, og formålet med festen er 100% klar:

Gæsterne og fødselaren skal have en helt suveræn aften – og vores arbejde består i, at få slidt så mange af gæsternes sko op på dansegulvet, som muligt.

Med over 20 års erfaring i, at levere musik og musikalsk underholdning til runde fødselsdage, er du sikret, et højt niveau og et live band, der forstår og formår at skabe feststemning og den helt rigtige live feeling.

 

Live musik til fødselsdag, er den ultimative WAUW faktor,

og med Copyjam ved roret – er du og dine gæster, sikret en sublim oplevelse!

VI ER LEVERANDØRER AF LIVE MUSIK TIL 30, 40, 50, 60, 70+ ÅRS FØDSELSDAGE

… og er du yngre eller ældre, kommer vi også gerne og spiller.

Vi tilpasser naturligvis vores live musik til din fødselsdag, så du er sikker på, at musikken falder i både din og gæsternes smag.

Når vi spiller live musik til runde fødselsdage, sikrer vi altid, at der er musik for alle gæster! Det er din garanti for en god musikalsk oplevelse, der får samtlige gæster på dansegulvet!

Det er også muligt, at hyre en DJ sammen med Copyjam, som spiller musik før og/eller efter bandet, således der er musik hele natten. 

UNDERHOLDNING TIL FØDSELSDAG

HVAD KOSTER LIVE MUSIK TIL FØDSELSDAG

Som udgangspunkt, koster det stort set altid under 10.000kr

(og oftest en del mindre) at få os ud.

Kørsel samt antal gæster, og lokalets størrelse, er de faktorer, som kan spille ind. Eksempelvis, er det et andet og større setup vi skal bruge, hvis der er 200+ personer til en fest, hvorimod en fest med 50-100 gæster, oftest er et mindre setup mht. udstyr.

Det samme med kørsel. Vi spiller fordi, vi elsker det - og fordi vi synes, det er super sjovt! Derfor er vores pris oftest en del lavere end bands af tilsvarende standard simpelthen fordi vi nyder det, og elsker at spille live musik - og spiller ikke af økonomiske årsager.

Vi også villige til at køre et godt stykke for, at være med til at gøre en super fest endnu bedre.

I en radius af ca. 50km fra KBH, tager vi ca. 400kr for kørsel, og op til 100km fra KBH tager vi 800kr. Længere væk, aftales med Jer :-)

 

Vi kører i 3-4 biler, hvor den ene har stor trailer - og det er ganske enkelt for, at dække en lille del af udgifterne til dette, at vi pålægger kørslen.

Copyjam leverer musik til fødselsdag over hele Sjælland, Fyn og Syd Sverige.

Kontakt os HER

for at booke Copyjam som live musik til fødselsdagen....

bottom of page